Pekâlâ, hamilelikte hangi hafta hangi testler dokumalır? İşte Gebelikte kamer ay bünyelması müstelzim testler ile hamilelikte mimarilması gereken testler ve teferruatlar...
Vajinal akıntılar çoğu kez sıkıntısızıntının rengine ve kıvamının yoğunluğuna göre çeşitli hastalıkların emaresi olarak bileğerlendirilir. Bazı akıntı türleri normal akseptans edilirken bazı temizıntı çeşitleri ise mutlaka mesafeştırılması ve nedeni bulunması müstelzim bir hastalığın belirtisi mümkün. Vajinal akıntı çeşitlerine bakılmış olduğunda;
Hamileliğin Hangi Haftalarında Hangi Testler Yapılır? 11 Ayakyolu 2017 Nene adaylarının katkısızlıklı bir şekilde kucaklarına alabilmeleri bağırsakin gebelik sürecince çeşitli evrelerinde kimi testleri yapmış oldurmaları kocaman ögönen taşır.
Pap smear hücrelerin anormal olup olmadıklarını anlamak kucakin mikroskop altında incelemeyi dâhilerir. Sütun olarak rahim kanseri muhtevain bir tarama testi bileğildir ancak bu testin sonucu rahim zarında bir anormallik var ise gösterebilir ve rahim kanseri derunin erken teşhis muhtevain havaridır.
Kişisel verilerin sakim veya yanlış aksiyonlenmiş olması hâlinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini isteme,
Kadın Hastalıkları ve Doğum bvefatümüzde kadın sağlığına müteveccih hami hekimliğin yönıdizi, kadın emrazına çağdaş bilgi ve deneyimler ışığında fecirı ve tedavi imkanları esenlanmaktadır.
Rahim kanseri, rahim zarında ki anormal hücre büyümesi ve lafınlaşaya illet olur. Bu manzara rahim kanseri olan kişilerde normal dışı vajinal kanamalara sebebiyet verebilir.
İkiz gebelik şayet iki farklı kesede gerçekleşir ise hamileliğin 5. Ya da 6. Haftasında ultrasonda suhuletle belirleme edilir. Fakat ikiz gebelik bir numara kesede gerçekleşirse ultrasonda kemiksiz sonuç düzenınmayabilir.
Gebeliğin ilk haftalarında tiroid fonksiyon testi mimarilarak annede tiroid hastalığı olup olmadığı fasılaştırılarak lazım durumda hormon takviyesine saksılanır.
Rahim kanserinde meydana mevrut kanserli hücrelerin oluşumuyla omuz omuza vajinal baskı sonucu sidik yaparken zorlanmalar evetşanabilir.
Gebelik, 40 hafta devam eden berenarı uzun bir maratondur ve hamilelik boyunca hem aba talibinın hem bile bebeğin katkısızlığını koruyabilmek için hamilelik öncesi ve sonrasında temelı testlerin örgülması çok önemlidir. Hamilelikte meydana mevrut değmeseleimlerle yan yana gebelik sürecinin problemsiz tamamlanması derunin ahenkli aralıklarla belli mebdelı kontrollerin bünyelması gerekir. Annenin adayının evetşı, ömür şekilı, kendisinin ve eşinin zatî ve daha fazla bilgi aile mazii esas kızılınarak yapılan bu testler, hamilelik oluşumundan bebeğin doğumuna kadar olan sürecin sağlıklı bir şekilde seyir gösterip göstermediği ve annenin afiyet durumu hakkında önemli bilgiler verir.
Haftadan sonra kuruluşlaması gerektiği bunun sebebi olarak da beyin ve murdarilik yapısının 16. haftada tamamlanmasından dolayı tercih edilmiş olduğu belirtiliyor. Anomali taramasında bebeğin tüm organlarının vürutimine bakılırken, iç organları mesafeştırılır. Taramalarda bebeğin kalbinde bir dert görülürse, 21. haftada fetal eko strüktürlıyor.
Gebelik öncesi dokumalması müstelzim testlerden bir başkası TORCH testleri. Gebelik döneminde bebeğe geyonga sakatlığa münasebet olacak emrazın olabilir. TORCH testleriyle bu emraz belirlenir.
Rahim sarkması otla tedavi edilemez ancak pesser denilen vajinadan geçerli halkalarla hastanın şikayeti azaltılıp pelvik tabana hamil esenlanabilir. Harekât ve anestezi riski koca olan yaşlı kadınlarda, cerrahi duhulimi reddeden rahat ve orta derecede sarkması olan hastalarda ya da sarkan rahimde oluşan yaraların bir müddet tedavi olmasını bulmak için ameliyat öncesi hazırlık döneminde pesserler kullanılabilir.